Куряче філе в соусі з вершків та сиру дор-блюЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування курячого філе. У даному рецепті куряче філе готується в соусі з вершків і сиром дор-блю. Опис приготування: Куряче філе виходить надзвичайно ніжним, ароматним і дуже смачним. У приготуванні страви використовується сир з цвіллю. Призначення: На обід/На вечерю/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Куряче філе в соусі з вершків та сиру дор-блю 1. Промиваємо куряче філе, даємо йому висохнути і невеликими шматочками, потім його нарізаємо. 2. Не будемо м'ясо солити, так як соусу буде цілком достатньо, для пікантного і насиченого смаку курки. З невеликою кількістю рослинної олії обсмажуємо. На шматочки поламаємо сир. 3. Тепер додаємо все в вершки. 4. Тримаємо на невеликому вогні (сир повинен повністю розчинитися). Весь час помішувати. 5. Приготуємо форму і викладемо туди курку. Заливаємо соусом. Хвилин на п'ятнадцять ставимо в розігріту духову шафу. Для того, щоб соус більше загус, можна потримати форму в духовці трохи більше часу. 6. Потім виймаємо з духовки, перекладаємо на тарілку. Можна прикрасити зеленню і овочами. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Куряче філе в соусі з вершків та сиру дор-блю raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Куряче філе в соусі з вершків та сиру дор-блю можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 130