Ледачі відбивні з фаршуЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування ледачих відбивних з фаршу ідеальний для випадків, коли фарш ви для готування використовували не весь, а заморожувати назад не хочете. А смачні, швидкі відбивні будуть завжди до місця! Опис приготування: Такі ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах я зазвичай роблю в тих випадках, коли залишився якийсь гарнір, а весь соус або закуску вже з'їли. А адже часто так буває, погодьтеся! Не подавати ж тепер домашнім просто суху кашу або картоплю? Ось і навчитеся, як зробити ліниві відбивні з фаршу! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-5 Як приготувати Ледачі відбивні з фаршу 1. Фарш солимо, перчимо і перемішаємо до однорідності. 2. Формуємо з фаршу кілька однакових кульок. Яйце паралельно збиваємо вінчиком або виделкою до однорідності. 3. З кожної кульки робимо вологими руками корж і занурюємо в яйце. 4. Обсмажимо кожну відбивну на рослинній олії, попередньо зануривши в борошно з двох сторін. 5. Готово! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Ледачі відбивні з фаршу будинку. У вас обов'язково вийде смачний Ледачі відбивні з фаршу, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 497