Паста з соусом Песто з капусти калі і волоських горіхівЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування пасти з соусом Песто з капусти калі, волоських горіхів, часнику, сиру Пармезан, лимонного соку і оливкового масла. Опис приготування: Невелика модифікація соусу Песто урізноманітнює звичне блюдо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Горіхи/Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Паста з соусом Песто з капусти калі і волоських горіхів 1. Обрізати стебла у капусти калі і крупно нарізати листя. Дрібно нарізати часник. У великій каструлі з підсоленою водою відварити капусту калі до готовності, протягом 4-5 хвилин. 2. Відкинути готову капусту на друшляк і промити холодною водою. Додати макарони в каструлю і варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Відкинути макарони на друшляк і злити воду, зарезервувавши 1/3 склянки макаронної рідини. Повернути макарони в каструлю. 3. Віджати капусту на паперовому рушнику, щоб видалити надлишки води. У кухонному комбайні змішати капусту калі, волоські горіхи, часник і тертий сир Пармезан до однорідної консистенції пасти. 4. Приправити сіллю і перцем, додати лимонний сік. 5. Поки комбайн працює, додати оливкове масло і перемішати. 6. Перемішати приготований соус Песто з макаронами. Додати зарезервовану рідину, щоб злегка розбавити соус. 7. Посипати додатково обсмаженими волоськими горіхами, тертим сиром Пармезан і відразу ж подавати. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Паста з соусом Песто з капусти калі і волоських горіхів. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Паста з соусом Песто з капусти калі і волоських горіхів в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 29