Рулет КурячийЧас приготування: 1 ч. 0 хв Йде на холодну закуску, як м'ясне асорті разом з бужениною і ростбіфом ... Опис приготування: Беремо свіжу, размороженную курку - видаляємо крила, не пошкодивши шкіру - акуратно знімаємо з неї шкуру - потім знімаємо м'ясо з кісток - перекручуємо два рази через м'ясорубку. Розкладаємо на стіл шкуру - рівномірно викладаємо на неї фарш - посипаємо спеціями - зверху ложем омлет і посередині викладаємо часточкою або варену морквину або свіжий червоний перець. Скручуємо все це в рулет - обв'язуємо шпагатом - потім кладемо в фольгу. Викладаємо рулет на деко, наливаємо трохи води і відправляємо в духовку при температурі 240 на жар протягом 40 хвилин ... Другий спосіб: Знімаємо шкуру разом з м'ясом, розкладаємо і злегка відбиваємо ... Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Рулети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Рулет Курячий -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Рулет Курячий будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 58