Лазанья з цукіні і бекономЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування лазаньї з цукіні, сиром, беконом, соусом Маринара і соусом Бешамель. Опис приготування: Соковита ароматна лазанья з соусом Бешамель порадує вас своїм насиченим смаком. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Бекон/Макарони Блюдо: Гарячі страви/Лазанья Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лазанья з цукіні і беконом 1. Нарізати цукіні і бекон. Пропустити часник через прес. Натерти сир. Викласти скибочки цукіні в форму для випічки, додати часник, перемішати з 1 столовою ложкою оливкової олії і приправити 1/2 чайної ложки солі і перцю. Випікати в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин до м'якості. Залишити духовку на 200 градусах. 2. Змішати цукіні, бекон, сир Пармезан, сир Фонтіна, яйце, 1/2 чайної ложки солі і 1/2 чайної ложки чорного перцю в невеликій мисці. Відставити в сторону. 3. Щоб зробити соус Бешамель, розтопити 1 столову ложку вершкового масла у великій каструлі на середньому вогні. Додати борошно і збивати протягом 3 хвилин. Додати молоко. Збільшити вогонь до високого. Заважати соус віночком, поки він не почне густіти, близько 3 хвилин. Додати дрібку солі, перцю і мускатного горіха. 4. Вилити соус Бешамель в форму для випічки. Викласти 2 пластини лазаньї, зверху суміш цукіні, потім знову 2пластіни лазаньї. 5. Зверху викласти соус марінара, сир моцарелла і трохи сиру Пармезан зверху. 6. Накрити щільно фольгою. Випікати при 200 градусах близько 20 хвилин. Прибрати фольгу і запікати, поки сир зверху не стане золотистого кольору, близько 15 хвилин. Дати охолонути 10 хвилин, нарізати і подавати. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Лазанья з цукіні і беконом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Лазанья з цукіні і беконом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 102