Лазанья з цукініЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування лазаньї з цукіні, сиром і орегано. Опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Злегка змастити маслом квадратну форму для випічки, відкласти в сторону. У мисці перемішати разом вершковий сир і Рікотта, приправити сіллю і перцем. В іншій мисці змішати цукіні, часник, орегано і приправити сіллю і перцем. Викласти 1/3 суміші цукіні в підготовлену форму для випічки поверх викласти два листи лазаньї і 1/3 сирної суміші. Повторити два рази з залишилася сумішшю цукіні, листами лазаньї та сирної сумішшю. Посипати зверху сиром моцарелла. Накрити алюмінієвою фольгою, випікати від 30 до 35 хвилин. Прибрати фольгу, запікати до золотистого кольору, від 15 до 20 хвилин. Дайте постояти 10 хвилин перед подачею на стіл. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Цукіні/Молочні продукти/Сир Блюдо: Гарячі страви/Лазанья Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Лазанья з цукіні - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Лазанья з цукіні в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 57