Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування запеченої цвітної капусти з насінням кмину, звичайним йогуртом, сиром Фета, листям м'яти і зернами граната. Опис приготування: Це дивно смачна страва виходить всього з декількох інгредієнтів. Його гідно оцінять справжні любителі цвітної капусти. Разом цвітної капусти ви також можете використовувати брокколі. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом 1. Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. Змастити великий деко або форму 1 столовою ложкою оливкової олії. Відокремити зерна граната і викласти в миску. 2. Розділити цвітну капусту на суцвіття. Не потрібно турбуватися про те, щоб всі шматочки були однакового розміру. Перемішати цвітну капусту з залишилася 1 столовою ложкою оливкової олії, насінням кмину, сіллю і свіжомеленим чорним перцем в мисці. 3. Викласти капусту на підготовлений лист або у форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин, поки кольорова капуста не буде готова. 4. Перемішати дрібку солі з йогуртом або змішати 3/4 склянки йогурту з сиром Фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, потім посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Запечена кольорова капуста з йогуртом і гранатом можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 294