Цвітна капуста по-китайськиЧас приготування: 15 хв Цвітна капуста по-китайськи - відмінний гарнір до риби, курки. Також цвітна капуста по-китайськи може бути цілком самостійною стравою. Відмінний смак, користь і вид капусти завжди прикрасять трапезу. Опис приготування: Цвітну капусту по-китайськи готуйте на сильному вогні, весь час помішуючи. Розігрійте сковороду і влийте масло, а потім один за одним додавайте капусту з часником, соуси і спеції. Для приготування капусти вам знадобиться кілька хвилин. Весь час пробуйте і дуже акуратно додавайте спеції на свій смак. Цвітну капусту по-китайськи подавайте гарячою, посипавши зеленню. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Гарячі страви/Гарніри Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Цвітна капуста по-китайськи Капусту розібрати на суцвіття. Цибулю порізати. Часник подрібнити. Капусту обсмажити на маслі з часником кілька хвилин. Коли капуста стане золотистою додати соус соєвий. Вичавити сік лайма. Додати цибулю, добре перемішати. За півхвилини до готовності додайте гострий соус. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Цвітна капуста по-китайськи, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Цвітна капуста по-китайськи - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 74