Деруни з фаршемЧас приготування: 40 хв Деруни з фаршем готуються протягом півгодини. Швидко і просто. Треба тільки натерти картоплю і смажити деруни на великій сковороді, а ще битсрее - на двох сковородах. Нагодуйте досхочу всю родину! Опис приготування: Для приготування дерунів з фаршем подойжет будь фарш - яловичий, свинячий, курячий або суміш свинячого фаршу з яловичої. Як приготувати деруни з фаршем? 1. Картоплю почистіть, промийте, натріть за допомогою звичайної або електричної терки. 2. Терту картоплю викладіть в марлю, вичавіть сік. Через деякий час на дні миски з ському збереться крохмаль. Картопляний сік злийте, а крохмаль змішайте з тертою картоплею. 3. До тертої картоплі додайте яйце, сіль, перець, борошно, перемішайте до утворення однорідної маси. 4. У м'ясний фарш додайте подрібнену цибулю, сіль, перець, улюблені спеції для м'яса. Перемішайте. 5. У сковороду влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні. Ложкою викладіть і вирівняйте чотири деруна. На деруни викладіть по ложці або менше фаршу. 6. Потім на фарш зверху викладіть ложку тертої картоплі, розрівняйте. Переверніть. Смажте деруни з фаршем до золотисто-коричневого кольору, по 6-7 хвилин з кожного боку. 6. Деруни з фаршем подавайте з маслом або зі сметаною. Деруни з фаршем готові! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Фарш Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Деруни з фаршем - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Деруни з фаршем у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70