Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами![]() Час приготування: 50 хв Рецепт приготування печені з гарбуза, цибулі, болгарського перцю помідорів, баранячого гороху і чорної квасолі. Опис приготування: Крупно нарізати цибулю. Нарізати гарбуз і перець на шматки. У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець. Смажити, помішуючи, 1 хвилину. Додати 1/2 склянки води. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні, поки овочі не будуть готові, близько 7 хвилин. Додати помідори з соком, розминаючи їх ложкою, баранячий горох, квасоля, 1/4 чашки кінзи і 1/2 склянки води. Довести до кипіння. Зменшити вогонь, частково накрити кришкою і варити, поки не загусне, близько 20 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Додати решту кінзу і подавати з скибочками лайма. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56