Капуста на паруЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування білокачанної капусти на пару з болгарським перцем. Опис приготування: Замість білокачанної капусти ви також можете використовувати кольорову. Приготування: Болгарський перець нарізати кубиками. Капусту дрібно нашаткувати, качан викинути. У маленькій каструлі перемішати яблучний оцет, замінник цукру, кмин, гострий перець, сіль, чорний перець і воду. Довести до кипіння, варити 4 хвилини, після чого вимкнути вогонь. Викласти капусту і болгарський перець у відсік пароварки. Накрити кришкою і готувати протягом 3 хвилин. Викласти овочі на блюдо, полити приготовленим соусом через сито, перемішати і відразу подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви/Страви на пару Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Капуста на пару самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Капуста на пару. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 62