Різотто з помідорамиЧас приготування: 40 хв Різотто з помідорами - ще одне чудове блюдо без м'яса. Насичений кремовий смак різотто і кислинка помідорів очікує вас вже через півгодини-хвилин сорок після початку готування. Додамо базилік і все! Опис приготування: Не знаєте, що робити з купою соковитих помідорів? Приготуйте різотто з помідорами! Воно сподобається і великим, і малим, і майбутнім мамам, і тим, хто м'яса не їсть. Обов'язково додайте в різотто свіжого базиліку (пам'ятаєте - хто базилік жує, той довго живе?). Різотто виходить ніжним і ароматним, а готується дуже швидко і просто. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Різотто Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Різотто з помідорами 1. Помідори промийте і поріжте на вісім частин. Часник очистіть і подрібніть. Бульйон нагрійте. 2. Нагрійте в сковороді оливкове масло. На середньому вогні обсмажте часник до м'якості. 3. Додайте в сковороду рис. 4. Гарненько перемішайте рис в оливковій олії з часником. 5. Додайте вино і заважайте до тих пір, поки рис не вбере все вино. 6. Влийте бульйон, помішуючи. 7. Бульйон додавайте поступово. Рис буде вбирати рідину. Заважайте і додавайте наступну порцію бульйону. 9. Додайте в рис помідори. Продовжуйте вливати бульйон і заважати. 10. Коли різотто майже готовий, додайте промитий і подрібнений базилік. 11. Готовність різотто визначайте по рису. 12. Різотто з помідорами готовий! Подавайте різотто, прикрасивши гілочкою базиліка. Смачного! Різотто з помідорами - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Різотто з помідорами в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 35