Курячі стегенця в духовціЧас приготування: 3 ч. 0 хв Думаю, всім любителям курочки ще один простий рецепт курячих стегенець в духовці для колекції не завадить. Запікати будемо з картоплею і коріандром, а всі інші інгредієнти є на кожній кухні! Опис приготування: Такий рецепт приготування курячих стегенець в духовці давно вже став кулінарної класикою в моїй родині - всі інгредієнти доступні, та й фантазію можна не обмежувати і додавати до маринаду все, що забажаєте! Майонез робимо курку дивно м'якою, а цибуля додає соковитості. Ну а запечена картопля смачний і сам по собі! Так що, якщо ще не знаєте, як приготувати курячі стегенця в духовці, то рекомендую саме цей рецепт! Призначення: На обід/Святковий обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Курячі стегенця в духовці 1. Курку размораживаем, миємо, розрізаємо кожен стегенце біля суглоба. 2. Цибулю миємо, чистимо, нарізаємо досить крупно, щоб не згорів при запіканні. 3. Змішуємо курку з цибулею, заливаємо майонезом. 4. Тепер додамо коріандр, сіль, перець, ваші улюблені спеції і трави. Змішуємо ретельно, відправляємо в холодильник маринуватися хоча б на годину. 5. Картопля тим часом ретельно миємо, розрізаємо дрібні бульби навпіл, а великі - на три частини. 6. Коли курка замаринувалася, деко застилає папером, змащуємо маслом, викладаємо курку і картоплю зрізом вниз. Запікаємо годину. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Курячі стегенця в духовці - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Курячі стегенця в духовці в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 303