Куряча гомілка в рукавіЧас приготування: 1 ч. 10 хв Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але й не пересушити курку. Опис приготування: Думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка - це найшвидше у приготуванні і невибаглива м'ясо, воно не вимагає довгого маринування або спеціальної обробки, навпаки, все швидко і просто. А для тих, хто любить випікати в духовці, я розповім, як зробити курячу гомілку в рукаві. Дуже зручний варіант, який однаково добре підійде і для повсякденного вечері, і для святкового столу. У цьому рецепті приготування курячої гомілки в рукаві я використовую найлегший маринад, просто додаю до курки сметану і спеції, цього цілком достатньо, щоб м'ясо вийшло соковите і ніжне. Так що якщо у вас в холодильнику якраз лежать курячі гомілки, то спробуйте їх зробити за цим рецептом, це не займе багато часу, а результат вийде відмінний. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі гомілки Блюдо: Гарячі страви/Страви в рукаві Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Куряча гомілка в рукаві Отже, промиваємо гомілки, очищаємо їх від пір'я і обтирає рушником насухо. Викладаємо їх у миску, солимо і посипаємо спеціями. Додаємо пару ложок сметани. Потім гарненько перемішуємо все і залишаємо на півгодини маринуватися. Сметанна суміш повинна рівномірно покривати гомілки. Після закінчення часу перекладаємо курку у форму для випікання і поміщаємо її в рукав. Або ж можна навпаки - покласти курку в рукав, а його у форму, різниці особливої ??немає. Нагріваємо духовку до 180 градусів і поміщаємо в неї форму, випікаємо 40 хвилин. Подаємо готову страву гарячим з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Куряча гомілка в рукаві - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Куряча гомілка в рукаві у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 1469