Тушкована куряча гомілкаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо обсмажувати або запікати курячі гомілки, то є шанс їх пересушити, тому для тих, хто любить соковите і ніжне мяско, я пропоную зробити тушковані курячі гомілки, тут все просто і дуже смачно. Опис приготування: Я дуже часто готую курку, бо це м'ясо досить економічне і не вимагає тривалої обробки, пробувала я різні способи, і смажила, і запікала, але для мене всі ці варіанти здаються занадто пересушеними. А я ж люблю, коли м'ясо дуже м'яке і прямо тане в роті, тому я знайшла для себе відповідний рецепт і тепер хочу поділитися ним з вами і розповісти, як приготувати тушковану курячу гомілку. Зробити таке блюдо простіше простого, тут не потрібно нічого маринувати, та й інгредієнтів раз два і все, так що навіть якщо ви не встигли після роботи забігти в магазин, цей простий рецепт тушкованої курячої гомілки допоможе вам приготувати смачний і ситний вечерю для всієї родини. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі гомілки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Тушкована куряча гомілка Гарненько промиваємо гомілки під водою і насухо обтираємо їх рушником. Потім натираємо курку з усіх боків сіллю і спеціями. Ставимо на вогонь сковороду з рослинним маслом і добре її нагріваємо. Зменшуємо вогонь і викладаємо гомілки на сковороду, обсмажуємо їх по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перекладаємо гомілки в каструлю, а на сковороді смажимо цибулю так само до золотистого. Потім перекладаємо обсмажену цибулю в каструлю до курки. Тепер змішуємо сметану з водою, солимо і приправляємо спеціями, заливаємо приготовлену суміш у каструлю. Ставимо її на вогонь, прикриваємо кришкою і тушкуємо курку на повільному вогні протягом 40 хвилин. Наші найніжніші гомілки готові і я впевнена, що вони вам сподобаються. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тушкована куряча гомілка будинки. У вас напевно вийде смачний Тушкована куряча гомілка raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Тушкована куряча гомілка в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 4016