Рагу з кабачків і помідорівЧас приготування: 30 хв Є тільки одне літнє блюдо, в якому ви знайдете такий достаток овочів і яке при цьому дуже легко приготувати, і це рагу з кабачків і помідорів, незамінний варіант в літньо-осінній період. Опис приготування: Якщо у вас вже дозрів перший урожай кабачків, і ви шукайте який-небудь хороший рецептик з ними, то пора б уже зупинитися, адже зараз я розповім вам, як приготувати рагу з кабачків і помідорів. На мій погляд, це найкраще, що можна зробити зі свіжих овочів, адже в рагу вони настільки ідеально поєднуються і обмінюються смаками та ароматами один з одним, що в підсумку блюдо виходить неймовірно смачне і соковите. Ви можете їсти таке рагу як гарнір до м'яса або, скажімо, до риби або ж подати його як самостійне повноцінне блюдо. Так чи інакше, але з цим простим рецептом рагу з кабачків і помідорів смачний обід або вечерю вам точно забезпечений. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви/Рагу Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Рагу з кабачків і помідорів У глибоку сковороду наливаємо оливкова олія і обсмажуємо на ньому нарізану півкільцями цибулю і моркву кружечками протягом 5 хвилин. Як тільки цибуля стане прозорим, викладаємо на сковороду нарізані часточками помідори, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо овочі на повільному вогні 5-7 хвилин. Кабачок промиваємо та нарізаємо на кружечки, обсмажуємо його до золотистого кольору на окремій сковороді (приблизно 5 хвилин). Якщо додати його відразу до інших овочів, то він пустить сік і втратить свою форму, рагу тоді вийде як каша, тому смажити його краще окремо. Перекладаємо обсмажений кабачок на сковороду до решти інгредієнтів, перемішуємо все і тушкуємо ще 1-2 хвилини. У самому кінці солимо і перчимо рагу, додаємо подрібнений часник і свіжу зелень, перемішуємо, вимикаємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо рагу просочитися сіллю і часником на 10 хвилин. А потім пригощаємося смачним на світі стравою, смачного! Дуже смачний Рагу з кабачків і помідорів зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Рагу з кабачків і помідорів з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 271