Кабачки тушковані з картоплеюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви зібралися гасити свіжі овочі, то кращого поєднання, ніж картопля і кабачок для цього не знайти. Ці овочі відмінно підходять один одному, і на їх приготування йде мінімум часу. Опис приготування: Коли влітку дозрівають молоденькі кабачки і починається сезон молодої картоплі, у мене не виникає сумнівів, що ж я приготую з цих овочів, завжди в хід йде ось цей простий рецепт кабачків тушкованих з картоплею. Він дуже легкий, але тут таке ідеальне поєднання інгредієнтів, що саме блюдо виходить приголомшливе - картопля неймовірно ніжний і м'який, а кабачок і зовсім тане в роті. Плюс цей рецепт приготування кабачків тушкованих з картоплею досить економічний, продукти все дуже дешеві, а нагодувати в підсумку можна цілу ораву. Домашні завжди раді поласувати таким блюдом, навіть просять добавки, а коли мої рідні ситі, тоді і я щаслива. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кабачки тушковані з картоплею Кабачок нарізаємо кільцями, присипаємо трохи сіллю. У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії. Колечка кабачка обвалюють у борошні й обсмажуємо в олії до золотистої скоринки. Картопля ретельно промиваємо та нарізаємо часточками. Додаємо в сметану чорний мелений перець та інші спеції на ваш смак, солимо і перемішуємо. У каструлю з товстими стінками викладаємо нарізану картоплю, а зверху посипаємо його подрібненою зеленою цибулею. Потім викладаємо кабачки і заливаємо все приготованим з сметани соусом. На кабачки сиплемо подрібнений кріп. Ставимо каструлю на вогонь і тушкуємо все протягом 25-30 хвилин до повної готовності картоплі. Через 10 хвилин після початку приготування варто спробувати блюдо на сіль і при необхідності підсолити. Готову страву відмінно поєднує з рибою, м'ясом і свіжими овочами. Смачного! Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Кабачки тушковані з картоплею в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Кабачки тушковані з картоплею - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 418