Курка з болгарським перцемЧас приготування: 1 ч. 0 хв Курка з болгарським перцем в домашніх умовах відмінно йде до будь-якого гарніру, та й в якості основної страви на святковий сімейний обід підходить відмінно. Плюс готувати можна і взимку, і влітку! Опис приготування: Мені особисто цей рецепт приготування курки з болгарським перцем подобається своєю вишуканістю, - курка не виходить занадто жирної, але від цього не менш соковитою, а тонкий варіант вина відмінно відтіняє аромати овочів. Так що, якщо ви ще не пробували і не знаєте, як приготувати курку з болгарським перцем, - цей рецепт до ваших послуг! Призначення: Святковий обід Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Курка з болгарським перцем 1. Підготуємо інгредієнти. Курку миємо, обсушуємо рушниками. Овочі миємо. 2. Займаємося нарізкою. Болгарський перець ріжемо крупно, не забуваючи прибирати насіння. 3. Цибулю і часник теж подрібнюємо, але дрібніші. 4. Курочку обробляв, трохи натираємо сіллю, і трохи обсмажити в олії на сковороді. Не обов'язково до готовності, нехай тільки трохи зарум'яниться. 5. Курку з сковорідки виймаємо, і в ній же обсмажити спочатку цибулю і часник, а потім додамо томати, перець, маслини, посолити і поперчити. Смажимо хвилин 5-10 всі разом. 6. Вогонь трохи зменшимо, доллємо склянку води, і тушкуємо під кришкою п'ять хвилин. Для більшої ароматності можна додати трохи червоного вина або винного оцту. 7. Тепер пересипаємо цю суміш у форму для запікання, викладемо курочку, і відправимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин, залежно від потужності духовки. Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Курка з болгарським перцем в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Курка з болгарським перцем, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 80