Шашлик із сьомги в духовціЧас приготування: 25 хв Приготувати вдома шашлик з сьомги можна в духовці. Швидко, смачно, корисно. Сьомгу я завжди мариную з лимоном і слабо солю. Не встигне нагрітися духовка, а шашлик вже готовий до запікання. Спробуйте самі! Опис приготування: Готувати шашлик з сьомги в духовці потрібно швидко, щоб не пересушити рибу. Сьомга сама по собі володіє оригінальним смаком, тому немає потреби маринувати її в якихось модерних спеціях. Також готувати шашлик можна з будь-червоної риби. Подавайте шашлик з сьомги з рисом, овочами та соусами. До риби добре підходить білий соус і біле вино. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/День народження/Святковий обід/Романтична вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Шашлик із сьомги в духовці Філе сьомги помити і обсушити паперовим рушником. Порізати рибу і лимон на шматки. Сьомгу посолити, поперчити. Дати постояти 10-15 хвилин, нанизати на палички, полити оливковою олією. Смажити при 200 градусах 10-15 хвилин. Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Шашлик із сьомги в духовці - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Шашлик із сьомги в духовці в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 68