Грибна підливаЧас приготування: 25 хв Грибна підлива - це кулінарний привіт з радянських часів, коли грибна підлива була чи не найпопулярнішим столовской стравою. Блюдо за рецептом справжнього кухаря радянської їдальні :) Опис приготування: Грибна підлива готується дуже легко, і тому це - універсальний варіант для швидкого і смачної вечері або обіду. Знову ж, помічено, що грибна підлива подобається і дорослим, яких вона вводить в ностальгію по проведеній в радянський час юності (адже раніше грибна підлива подавалася практично в кожній радянській їдальні), і дітям, яким вона подобається чисто за смаком. Рецептом цієї підливи зі мною поділилася якась тітка Наташа - жінка, яка пропрацювала кухарем у їдальні не один десяток років :) Так що якість гарантую. Удачи в приготуванні! :) Призначення: На швидку руку Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Гарячі страви/Підливи Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грибна підлива Інгредієнти. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці. У каструлі розігріваємо олію, кладемо цибулю і моркву, обсмажуємо на середньому вогні до золотистого лука. Додаємо крупно нарізані гриби, готуємо ще близько 5 хвилин до м'якості, постійно помішуючи. Гриби повинні істотно зменшитися в об'ємі. Додаємо воду і молоко, доводимо до кипіння. Коли закипить - додаємо бульйон, сіль і перець. Гарненько перемішуємо. Змішуємо борошно і топлене вершкове масло. Повинна вийти досить густа маса. Додаємо суміш борошна і масла в нашу підливу, перемішуємо і уварюємо на повільному вогні до потрібної густоти. Регулювати густоту можна додаванням борошна або чого-небудь рідкого (вода, бульйон, молоко). Як тільки підлива знайде потрібну густоту - знімаємо її з вогню і негайно подаємо. Подавати краще в гарячому вигляді, але можна і в холодному, як соус. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Грибна підлива - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Грибна підлива в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 373