Грибна підливаЧас приготування: 30 хв Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, - економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! :) Опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім цінителям швидкої і простий у приготуванні, але в той же час смачною і ситної їжі. Така підлива хороша своєю універсальністю, - її можна подавати практично до будь-якого гарніру, вона відмінно поєднується з усіма стравами! Отже, як приготувати грибну підливу: 1. Гриби, цибулю і моркву добре вимиємо і почистимо, якщо необхідно. 2. Нарізаємо гриби тоненькими пластинками, а цибулю і моркву можна подрібнити у блендері, або натерти на тертку. 3. У глибокій сковороді розігріваємо олію, і зробимо спочатку зажарку з цибулі та моркви. 4. Коли цибуля стане прозорим, - додаємо гриби, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь, і закриваємо кришкою. 5. Тим часом готуємо соус raquo ;, - у воді потрібно розчинити борошно, а також додати сіль і перець. 6. Коли гриби вже досить протушатся, - вливаємо цю суміш до грибів, заважаємо, і знову ж, закриваємо кришкою. 7. Як тільки консистенція підливи вас повністю задовольнить, - додаємо сметану, перемішаємо, і відразу ж знімаємо з вогню. Готово! Як бачите, точного часу, необхідного для приготування, я не вказувала, адже цей простий рецепт грибної підливи дуже легко підлаштовується під ваші смаки - можна підливу зробити і пожиже, і погустіше, все одно вийде смачно і ароматно! :) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Соуси Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Грибна підлива. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Грибна підлива. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 55