Легке в соусі![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Присвячується любителям субпродуктів, а конкретно яловичого легені. Виходить досить смачно, легке гаситися з цибулею і подається до столу з простеньким соусом з аджики. Просто і апетитно! Опис приготування: Для вас, класичний рецепт приготування легких в соусі. Нічого складно в процесі приготування нету. Легке відваріть до готовності, потім тушкуйте на середньому вогні, додавши стакан води, смалець, лавровий лист і сіль. Потім додайте сметану, цибулю і тьмьян, посоліть і поперчіть. В якості соусу для цієї страви, я використовував мою улюблену аджику, вийшло дуже смачно! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Перець/Субпродукти/Легке Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Легке в соусі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Легке в соусі в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Легке в соусі, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 214