Свинина в гострому соусіЧас приготування: 2 ч. 0 хв М'ясні страви зі свинини відрізняються калорійністю і чудовим смаком. Тому рекомендую приготувати свинину в гострому соусі і подати до вечері прямо сьогодні. Опис приготування: Для приготування свинини в гострому соусі треба згасити м'ясо зі спеціями і соусом. Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло дуже гострим, не шкодуйте інгредієнтів в соус. Разом кетчупу можна додати більше часнику та аджики. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Свинина в гострому соусі Моєму свинину в холодній проточній воді, розрізаємо на невеликі шматочки. Зрізані шматки жиру кидаємо в сковороду і розтоплюємо. Потім треба додати в сковороду м'ясо. У міру смаження шматочки перевертаємо і перемішуємо, смажимо до золотистої скоринки. Тепер ріжемо гриби на шматочки. Попередньо замочуємо їх у воді на 10 хвилин. Гриби кидаємо в сковорідку з м'ясом. Чекаємо, поки гриби дійдуть до стану напівготовності і придбають рум'яний відтінок. Після цього додаємо в сковороду сметану, кетчуп, перемішуємо вміст. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо протягом 40 хвилин. Залишилися останні штрихи. Видавлюємо в сковороду часник, додаємо мускатний горіх і нарізану кільцями цибулю. Тушкуємо ще десять хвилин з кришкою, подаємо гарячим. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Свинина в гострому соусі в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Свинина в гострому соусі, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 118