Долма по-грузинськи![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Любителі кавказької кухні, цей рецепт долми по-грузинськи - спеціально для вас. Взагалі-то в Грузії це блюдо називають толма raquo ;, а не долма raquo ;, але яка різниця - головне, щоб смачно було! Опис приготування: Толма, або долма по-грузинськи - це дуже популярна страва в кавказьких країнах, яке досить часто готують і у нас любителі кавказької кухні. Варіацій приготування цієї страви існує дуже багато, однак принцип завжди той самий - у виноградний лист завертають начинку з м'яса і рису. Розповідаю, як готувати долма по-грузинськи - цей рецепт мені дав справжній грузин, так що за правильність відповідаю. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Долма Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Долма по-грузинськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Візьміть собі на замітку як приготувати Долма по-грузинськи. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Долма по-грузинськи в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 170