Котлети відбивні зі свининиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування відбивних котлет із свинини. Опис приготування: До свинячим котлет добре подавати гарнір з смаженої картоплі, картопляного пюре або смажених овочів (моркви, кукурудзи, цвітної капусти, зеленого горошку та ін.). Приготування: Промити свинячу корейку, очистити і нарізати. Відбити кожну котлету молотком для м'яса, приправити сіллю і перцем. У мисці збити яйце. Панірувальні сухарі насипати в неглибоку тарілку. Вмочити кожну котлету в яйце, а потім обваляти в сухарях. Розігріти рослинне масло у великій сковороді. Обсмажити котлети до рум'яної скоринки з обох сторін. Це займе у вас 15-20 хвилин. Викласти котлети на блюдо і полити розтопленим маслом. Ви можете приготувати котлети без панірування аналогічним способом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Котлети відбивні зі свинини в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Котлети відбивні зі свинини. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 119