Яловичина, тушкована з рисом і овочами![]() Час приготування: 40 хв Яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а всі разом ніколи не поєднувала. Вийшло відмінно. Можете взяти шпинат. Опис приготування: Яловичина, тушкована з рисом і овочами, - досить приємне, свіже і ситне блюдо. Яловичину для приготування цієї страви беріть вже тушковану. Яловичина готується досить довго, особливо якщо вона не зовсім молода. А весь час приготування страви зажадає від вас від 30 до 40 хвилин. За цей час добре згасити яловичину навряд чи вдасться. Тому в першому кроці або збільшуйте час, або беріть напівфабрикат. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Арабська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Яловичина, тушкована з рисом і овочами ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Яловичина, тушкована з рисом і овочами в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Яловичина, тушкована з рисом і овочами не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 109