Тушкована капуста з рисомЧас приготування: 45 хв Тушкована капуста з рисом - це національне грецьке блюдо. Ми його ще погано освоїли, але спробувати варто. Тушкована капуста з рисом готується просто, коштує недорого. Греки його називають Лоханорізо. Опис приготування: Тушкована капуста з рисом по технології приготування дуже нагадує плов. Тому коли будете додавати воду, робіть це акуратно. Якщо не вистачить двох склянок, додайте води ще. Це дуже залежить від соковитості овочів, страва не повинно вийти сухим і, тим більше, пригоріти. Тушкована капуста з рисом може подаватися як самостійно, так і до м'яса. Краще його подавати на окремому блюді. Якщо тушковану капусту з рисом НЕ БУДУТЬ є діти, то зробіть це блюдо з гострим перцем, і тоді не гріх подати його з сухим вином або пивом. Словом, читайте як приготувати тушковану капусту з рисом за моїм рецептом, і при бажанні - експериментуйте, додавайте в блюдо щось своє :) Успіхів! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Грецька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Тушкована капуста з рисом Капусту порізати і потиснути злегка, щоб зменшити обсяг. На сковороді з розігрітим маслом обсмажити цибулю до прозорості, всипати помитий рис. Обсмажити 1 хвилину на сильному вогні. Долити склянку води і згасити 10 хвилин. Порізати моркву. Помідори нарізати шматочками. Дрібно посікти зелень. Додати капусту, моркву, помідори шматочками, сіль, спеції, зелень і ще склянку води. Все добре перемішати і тушкувати до готовності. Смачного! Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Тушкована капуста з рисом - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Тушкована капуста з рисом в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 80