
Час приготування: 10 ч. 0 хв
Рецепт приготування смаженої яловичини з цибулею, запашним перцем, морквою, помідорами і кукурудзяними коржиками.
Опис приготування:
Кукурудзяні коржі з шматочками м'яса і овочів - відмінна альтернатива звичним м'ясних страв.
Призначення: На обід
Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська
Інгредієнти:
- яловичини - 1,1-1,3 Кілограма
- м'ясного бульйону - 1 Стакан
- софріто - 1/4 склянки
- томатної пасти - 2 чайні ложки
- цибулина - 1 Штука
- часник - 3 зубчики
- запашних перців - 10 Штук (фаршированих оливками)
- оливкової олії - 2 чайні ложки
- соус АДОБО - - За смаком
- банку нарізаних помідорів - 1 Штука
- моркви - 2 Штуки
- Для коржів: гарячого молока - 2 1/2 Чашки
- вершкового масла - 1/4 склянки
- білої кукурудзяного борошна - 1 1/2 Чашки
- солі - 1 1/2 чайної ложки
- чорного перцю - 1/2 чайної ложки
- меду - 1 Ст. ложка
Кількість порцій: 6
Як приготувати Яловичина з кукурудзяними коржиками 
1. Нагріти велику сковороду на середньому вогні, додати оливкове масло і трохи соусу АДОБО. Обсмажити м'ясо близько 5 хвилин з кожного боку, поки воно рівномірно не підрум'яниться.

2. Нарізати цибулину і дрібно нарізати часник. Очистити і нарізати моркву. Залити м'ясним бульйоном яловичину, додати софріто і томатну пасту. Поставити на медленноварку. Додати цибулю, часник і запашний перець з оливками до м'яса. Готувати на низькому рівні протягом 10 годин або на високому рівні 6 годин. За 2 години до готовності додати моркву та помідори.

3. Приготувати кукурудзяні коржі. Нарізати масло на шматки. Змішати борошно, сіль і перець у великій мисці. Додати гаряче молоко і мед, розмішати.

4. Дати постояти, поки молоко не вбереться, від 1 до 2 хвилин. У вас повинно вийти м'яке тісто.

5. Сформувати з тіста 12 кульок (близько 5 см в діаметрі) і придавити між долонями в пиріжки (приблизно 8 мм завтовшки). Якщо тісто дуже липке, додати більше борошна. Нагрійте 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні і обсмажити коржі до злегка золотистого кольору з обох сторін, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Викласти на паперові рушники і дати стекти маслу.

6. Подавати коржі з яловичиною і овочами.
Перед вами простий рецепт приготування Яловичина з кукурудзяними коржиками. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Яловичина з кукурудзяними коржиками. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Яловичина з кукурудзяними коржиками.