Свинячі вушка до пиваЧас приготування: 3 ч. 0 хв Свинячі вушка до пива - проста в приготуванні, бюджетна всіма улюблена закуска. Вушка зазвичай відварюють і нарізають тонкими смужками. Можна відварені свинячі вушка і обсмажити до хрусткої скоринки. Опис приготування: Як приготувати свинячі вушка до пива? 1. Вушка промийте і почистіть, викладіть в каструлю, залийте водою і варіть до м'якості, періодично помішуючи, щоб не прилипали до дна. Вариться вони будуть приблизно години дві після закипання. Проткніть виделкою, щоб переконатися, що вушка - м'які. 2. Готові свинячі вушка промийте під проточною водою. 3. Вушка просушіть паперовим рушником. 4. Наріжте вуха уздовж тонкими смужками. 5. Посипте вушка сіллю, перемішайте. 6. Часник почистіть і дрібно наріжте ножем або пропустіть через прес. 7. Посипте вушка часником і перемішайте. 8. Залиште вушка на годинку-другу маринуватися. 9. Подавайте свинячі вушка в глибокій мисці охолодженими до пива. Свинячі вушка до пива готові! Приємного апетиту! Призначення: На природу/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Субпродукти/Вушка Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Свинячі вушка до пива, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Свинячі вушка до пива. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 1165