Шашлик зі свинини, маринований в помідорахЧас приготування: 1 ч. 20 хв Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. Головне, щоб вона не була до цього замороженою. Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Шашлик зі свинини, маринований в помідорах 1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями. 2. Далі промиваємо помідори і нарізаємо їх невеликими довільними шматочками. 3. Потім нарізаємо не надто великими шматочками м'ясо. 4. У м'ясо додаємо цибулю і гарненько перемішуємо. 5. Тепер сюди додаємо помідори і ретельно все перемішуємо. Гарненько розминаємо помідори і цибулю. Потім додамо сюди листя розмарину. Знову все добре перемішати. Часів на шість-вісім прибираємо маринуватися в прохолодне місце. Солимо і перчимо перед приготуванням. 6. М'ясо нанизуємо на шампури. Періодично перевертаючи шампури смажимо на спеку до готовності. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Шашлик зі свинини, маринований в помідорах. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Шашлик зі свинини, маринований в помідорах в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 177