Шашлик зі свинини в виніЧас приготування: 5 ч. 0 хв Якщо ви хочете приготувати шашлик зі свинини в вині, беріть біле сухе вино. Цей метод маринаду такий же як і маринування м'яса в оцті, тільки він трохи м'якше. Шашлик виходить м'яким і ніжним. Опис приготування: Чим довше будете маринувати шашлик зі свинини в вині, тим краще. Я часто це роблю напередодні пікніка. Смажити шашлик зі свинини потрібно до густого золотого кольору, при проколюванні з готового м'яса виділяється прозорий сік. Подавати шашлик зі свинини у вині потрібно разом з маринованою цибулею і вареними і свіжими овочами. Не забудьте також подати тарілку з зеленню і соуси. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Шашлик зі свинини в вині Свинину порізати на шматочки. Лук різати кільцями і півкільцями. Лук м'ясо, вино і спеції добре перемішати і залишити маринуватися на 4 години. Зробити вугілля. М'ясо нанизати на шампури і смажити постійно повертаючи до готовності. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Шашлик зі свинини в вині в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Шашлик зі свинини в вині - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 145