Шашлик з яловичини в духовціЧас приготування: 4 год. 0 хв Приготувати вдома шашлик з яловичини в духовці - просто. Але будьте уважні, яловичина повинна бути свіжою. Краще взагалі брати телятину. Цим рецептом зі мною поділилася сестра і він мені подобається! Опис приготування: Простий рецепт шашлику з яловичини в духовці задовольнить будь-який, навіть найвишуканіший, смак. Ніжне м'ясо просто тане в роті. І чим довше ви маринуєте м'ясо, тим ніжніше вийде шашлик. Взагалі, головна відмінність шашлику від інших страв з м'яса - це маринування. Маринад дозволяє м'ясу придбати м'якість, ніжність і соковитість. Шашлик з яловичини в духовці дуже зручно готувати в домашніх умовах. Маринад можете змінювати на свій смак. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Шашлик з яловичини в духовці Шматок яловичини помити й обсушити. Порізати м'ясо гармошкою, не до кінця. Натерти м'ясо маринадом з соусу соєвого, масла і гірчиці. Дати помаринувати пару годин. Цибулю нарізати кільцями, помідори уздовж. За допомогою паличок скріпіть м'ясо з овочами в рулетик. М'ясо щільно з'єднати в овочами і помістити в рукав для запікання. Шашлик запікати півтори-дві години в духовці при 220-240 градусах. Зробіть кілька проколів в пакеті. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Шашлик з яловичини в духовці. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Шашлик з яловичини в духовці, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Шашлик з яловичини в духовці у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 173