Компот з обліпихи замороженоїЧас приготування: 15 хв Взимку як ніколи хочеться чогось річного, свіжого, вітамінного. Я варю компот з заморожених ягід обліпихи. П'ю його теплим. Смачно, корисно, зігріває і втамовує спрагу. Спробуйте і не хворійте! Опис приготування: Ягоди обліпихи багаті вітамінами і мікроелементами. А корисні властивості обліпихи можна довго перераховувати. Слід знати, що обліпиха сприяє зниженню болю і припиненню запальних процесів, допомагає при загоєнні ран. Обліпиха регулює обмін речовин і сприяє зниженню рівня холестерину. Взимку і навесні обліпиху вживати просто необхідно! До речі, ягоди обліпихи не втрачають своїх корисних властивостей і при заморожуванні. Тому ягоди можете збирати навіть після заморозок. Як приготувати компот з обліпихи замороженої? 1. Воду влийте в каструлю. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. 2. У киплячу воду додайте ягоди обліпихи і цукор. Доведіть до кипіння. Перемішайте. 3. Лимон промийте і наріжте скибочками. 4. Нарізані скибочки лимона викладіть в компот, поваріть ще протягом 5-7 хвилин і вимкніть. 5. Злегка охолоджений компот процідіть. Пийте теплим або холодним. Смачного і міцного здоров'я! Основний інгредієнт: Ягоди/Обліпиха Блюдо: Напої/Компоти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Компот з обліпихи замороженої - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Компот з обліпихи замороженої в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 143