Морс з обліпихиЧас приготування: 10 хв Морс з обліпихи - це елементарний в приготуванні і надзвичайно корисний споконвічно російський напій. Влітку, у спеку, морс з обліпихи - це кращий освіжаючий напій для справжніх богатирів. Опис приготування: Довгий час не знав, яким чином найкраще обробляти обліпиху, щоб і смачно було, і корисних властивостей вона не втрачала. Як на мене, оптимальний варіант - це морс з обліпихи. Ніякого цукру, тільки обліпиха, мед і вода. Напій чудово освіжає в літню спеку і насичує організм вітамінами тоді, коли апетиту через спекотної погоди абсолютно немає. І готується дуже просто - словом, практично ідеальний напій. Основний інгредієнт: Ягоди/Обліпиха Блюдо: Напої/Фруктові/Морс Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Морс з обліпихи Для початку, необхідно добре промити і очистити від сміття нашу обліпиху. Даємо їй обсохнути. У чашу для блендера вивантажує ягоди, мед, наливаємо воду. За допомогою блендера гарненько перемішуємо до однорідності. І все б добре, та тільки тепер в морсе - безліч шкурок, насіння та іншої лушпиння, псує напій. Тому за допомогою марлі потрібно процідити морс, щоб видалити з нього все непотрібне. Ось тепер морс з обліпихи готовий до вживання. Подавати до столу краще, природно, охолодженим. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Морс з обліпихи - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Морс з обліпихи у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 46