Квас вишневий![]() Час приготування: 3 днів. 0 год. 0 хв Квас вишневий - і смачний, і корисний. Якщо ви ще його не пробували, то треба б освоїти цей простий рецепт і насолоджуватися вишуканим смаком стиглої і злегка п'яною вишні. Три доби - і квас готовий! Опис приготування: Квас вишневий - це своєрідна екзотика, але спробуйте його в спекотний літній день - і ви будете ставити його знову і знову :) Настільки хороший квас виходить. Можна міняти кількість цукру за своїм смаком. Я вперше спробувала цей квас в Україні, і довго не могла зрозуміти, що ж це таке. Дуже сподобалося, дізналася рецепт - і тепер стабільно хоча б один раз за сезон ставлю цей квас. Розходиться моментально :) Удачі! Основний інгредієнт: Вишня/Ягоди Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Квас вишневий ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Квас вишневий - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Квас вишневий в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Квас вишневий смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 79