Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Вино з абрикосів

Вино з абрикосів

Вино з абрикосів
Час приготування: 10 дн. 0 год. 0 хв
Зі свіжих абрикосів виходить смачне ароматне домашнє вино. Для його приготуванні потрібні тільки абрикоси, вода і цукор. Замішуємо, даємо побродити, наполягаємо і насолоджуємося!... Голову не втрачаємо!

Опис приготування:
У погребі на дачі ми зберігаємо домашнє вино. Приємно зібратися всією сім'єю, розташуватися під липою і, закутавши ніжки в плед, пропустити по келиху абрикосового вина. Почали ми його робити роки два тому і, що йдеться, підсіли. Про домашньому вини треба знати те, що воно п'ється легко, а встати після нього буває важко. Тому не перестарайтеся!
Що стосується приготування вина, то я завжди з батьком раджуся і, якщо чесно, він стежить за тим, як воно бродить і дозріває. Знайдений мною в просторах Інтернету рецепт виявився дуже простим. Ділюся їм і з вами. До речі, важливо! Абрикоси використовуйте тільки дуже стиглі!
Отже, як приготувати вино з абрикосів?
1. Абрикоси, кажуть, краще не промивати водою, а протерти вологою ганчірочкою. Плоди розріжте наполовину і виберіть кісточку. Потім замочіть абрикоси в кип'яченій теплій воді на цілих п'ять днів.
2. Через п'ять днів потрібно вичавити мезгу і додати цукор. Все, ставимо для бродіння. Вино треба дбайливо ростити і кожен день гарненько розмішувати дерев'яною паличкою.
3. Після закінчення бродіння вино треба процідити кілька разів. Для цього радять використовувати фільтрувальний папір.
4. Фільтроване вино залиште в скляному балоні для дозрівання.

Насолоджуйтесь (в міру)!


Основний інгредієнт:
Фрукти/Абрикос
Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє вино

Інгредієнти:
  • Абрикоси - 2,5 Кілограма
  • Цукор - 3 Кілограма
  • Вода - 9 Літрів

Кількість порцій: 20-30
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Вино з абрикосів, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Вино з абрикосів. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Напої Переглядів: 329   
Схожі рецепти страв з фото:
Домашнє вино з вишні
Вино з дині
Варення з абрикосів часточками
Абрикосове варення по-азербайджанські
Джем з абрикосів без кісточок
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.