Сік з агрусуЧас приготування: 50 хв Сік з агрусу представляє цінність і в першу чергу як напій, що містить значніше кількість желирующих речовин. Його добре розбавляти з соком інших ягід, так як сам він занадто густий. Опис приготування: Сік з агрусу неймовірно густий напій, який по суті в чистому вигляді пити неможливо. Найкраще його додавати до інших соків. Наприклад до соку з малини, вишні та інших ягід. При додаванні соку з агрусу можна отримати напій неймовірно приємною консистенції. Тут немає меж фантазії і експериментів. Отже, рецепт соку з агрусу: 1. Для соку слід брати стиглі ягоди. Їх потрібно перебрати, помити і подрібнити. Або за допомогою блендера, або м'ясорубки, або сита. 2. Пюре з агрусу перекласти в каструлю. Довести до кипіння і варити на маленькому вогні близько 5-10 хвилин. Охолодити. 3. Далі найскладніше - Масу потрібно процідити. У сік додати води і цукор. Поставити на самий маленький вогонь, розмішувати, щоб цукор повністю розчинився. Удачі! Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Напої/Соки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Спробуйте приготувати Сік з агрусу в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Сік з агрусу можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 140