Джем з агрусуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Джем з агрусу - царський частування до чаю, прекрасний наповнювач в пироги і екзотичне ласощі для гостей. Опис приготування: Для джему з агрусу найкраще підходять злегка недостиглі ягоди, так як в них більше желирующего речовини. 1. Ягоди потрібно добре промити, покласти в каструлю, накрити каструлю кришкою і поставити на слабкий вогонь, гасити ягоди до стану, коли вони розм'якнуть і пустять сік. 2. Далі ягоди потрібно перетерти через сито, або подрібнити блендером до однорідної маси. 3. Поставити на вогонь, перемішувати і поступово додавати цукор. Слід стежити за тим, щоб цукор повністю розчинився. Вміст має ставати більш густим. 4. Після того, як цукор повністю розтанув варити ще близько 5-10 хвилин, знімаючи пінку. 5. Гарячий джем розлити по чистим банкам, закатати і залишити остигати банки догори дном. Джем з агрусу найкраще зберігати при кімнатній температурі в сухому, темному місці. Приємного апетиту! Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Агрус Блюдо: Заготовки/Джеми Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 За цим рецептом приготувати Джем з агрусу дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Джем з агрусу просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 251