Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтомЧас приготування: 30 хв Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - думаю, назву страви досить змістовне і не потребує додаткових описах :) Просто і смачно! Опис приготування: Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - це абсолютно новий погляд на бутерброди як такі. Спробуйте приготувати те, що я показую в цьому рецепті, і ви зрозумієте, що бутерброди цілком можуть бути самостійним і дуже смачним блюдом :) Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Молочні продукти/Сир Блюдо: Бутерброди Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом Помідори миємо й нарізаємо кружечками. Злегка збиваємо оливкова олія, подрібнений часник, сіль, перець і цукор. Деко застилає фольгою, викладаємо на нього помідори, зверху скроплюємо масляною сумішшю. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Тим часом тієї ж масляною сумішшю злегка змажемо хлібець. Обсмажуємо хліб у вершковому маслі до утворення хрусткої скоринки. Тертий пармезан плавимо на сухій сковороді, поки не утвориться скоринка. Потім, коли корочка утворюється, пармезан зі сковороди видаляємо, ламаємо його шматочками. На кожен шматочок хліба намазуємо трохи козячого сиру. Далі викладаємо на хліб кілька часточок помідора, трошки зелені. Збризгуємо зверху бальзамічним оцтом і прикрашаємо хрустким пармезаном. Бутерброди готові! Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 20