Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Тісто для чебуреків хрустке

Тісто для чебуреків хрустке

Тісто для чебуреків хрустке
Час приготування: 45 хв
Тісто для чебуреків, приготоване за цим рецептом виходить хрустке і смачне. Його можна розгортати дуже тонко, не боячись, що порветься.

Опис приготування:
Тісто для чебуреків кожна господиня готує по своєму, роками перевіреного рецепту. У мене кілька рецептів приготування тіста для чебуреків. Хочу поділитися з вами одним з них - рецептом приготування тіста для чебуреків хрусткого. Приготоване за цим рецептом, тісто буде дуже хрустким. Розкочуйте його для чебуреків тонко- тонко, і не бійтеся - не порвуться. Зате потім ваші чебуреки не будуть схожі на покупні, в яких більше тесту, ніж начинки. Хоча, чебуреки з такого тіста, мої діти просять зробити товстіший. Отже, розповідаю простий рецепт приготування тіста для чебуреків хрусткого.


Основний інгредієнт:
Борошно і тісто

Інгредієнти:
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1,3 Склянки
  • Яйця - 1 Штука
  • Рослинна олія - ??2 Ст. ложки
  • Горілка - 1-2 Ст. ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Тісто для чебуреків хрустке
Тісто для чебуреків хрустке Наливаємо воду в каструльку, насипаємо сіль і наливаємо рослинне масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Тісто для чебуреків хрустке Як тільки вода закипіла, знімаємо її з вогню. Засипаємо в гарячу воду 0,5 склянки борошна і добре розмішуємо, щоб не було грудок. Тісто для чебуреків хрустке Заварені тісто має охолонути. У теплу, але не гаряче тісто наливаємо горілку і вбиваємо яйце. Ретельно перемішуємо. Тісто для чебуреків хрустке Тепер невеликими порціями підсипаємо решту борошна і замішуємо гладке і пластичне тісто. Залишаємо готове тісто відпочити хвилин на 20-30. Накрийте його мискою або загорніть в харчову плівку.

Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Тісто для чебуреків хрустке швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Тісто для чебуреків хрустке - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі!
Категорія: Різне Переглядів: 335   
Схожі рецепти страв з фото:
Тісто для чебуреків в хлібопічці
Тісто для чебуреків з горілкою
Просте тісто для чебуреків
Тісто для чебуреків на майонезі
Тісто пісне для чебуреків
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.