Ікра грибнаЧас приготування: 30 хв Рецепт ікра грибна - приготування смачної ікри з грибів з часником і цибулею. Опис приготування: Замочіть гриби у воді годин на 6-12, а потім відваріть їх у тій же воді, в якій вони знаходилися. Не забудьте процідити. Готові грибочки відкидаються на друшляк, після чого пропустіть їх через м'ясорубку, додайте перець і сіль. Лук досить дрібно робиться, відправляється на сковорідку, де і смажиться до того, поки не стане золотистого кольору. Лук, цукор, тертий часник, оцет, гриби і частина грибного відвару ретельно змішайте між собою, а потім прогрійте і охолодіть. При подачі прикрасьте страву зеленню. Перед приготуванням радимо ошпарити гриби, щоб зняти з них пісок і пил, які не змиваються в холодній воді. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Бутерброди Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Ікра грибна - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Ікра грибна в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 33