Голландський пудингЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. Опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для випічки. Випікати 35 хвилин або до золотистого кольору. Вийняти з духовки і полити ванільним морозивом. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Десерти/Пудинг Географія кухні: Країни Європи/Голландська Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Голландський пудинг - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Голландський пудинг в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Різне Переглядів: 22