Козинаки з волоських горіхівЧас приготування: 2 ч. 0 хв Це чудове грузинське ласощі можна приготувати на будь дитяче свято, а також на Новий рік чи Різдво. Воно сподобається всім без винятку, а діти залишаться від нього в повному захваті. Опис приготування: Ну який же дитина відмовиться від смачних козинаків, навіть дорослі із задоволенням їдять це корисне ласощі родом із сонячної Грузії. А якщо вам цікаво, як приготувати козинаки з волоських горіхів, то я із задоволенням розповім вам про це. Насправді важкого тут абсолютно нічого немає, єдине, що забере у вас досить багато часу - це подрібнення самих горіхів. В іншому, зробити козинаки з волоських горіхів в домашніх умовах зовсім не складно, зате радості таке частування принесе масу як вам, так і вашим діткам. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Горіхи/Волоські горіхи Блюдо: Десерти Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-12 Як приготувати Козинаки з волоських горіхів Для початку вибираємо правильні волоські горіхи, вони повинні бути світлими і свіжими. Тепер найскладніше: горіхи потрібно подрібнити. Звичайно, це можна зробити і в блендері, але результат завжди виходить краще, якщо подрібнювати горіхи ножем. Горіхи не повинні нагадувати по консистенції крихту, а бути трохи більшими. Тепер висипаємо подрібнені горіхи в каструльку з товстим дном або в сковороду і обсмажуємо їх без додавання олії, періодично помішуючи. Смажити потрібно приблизно 10-12 хвилин. Далі ми викладаємо мед в товстостінну каструльку і змішуємо його з цукровою пудрою. Ставимо каструльку на середній вогонь і нагріваємо масу, помішуючи, але не доводимо її до кипіння. Знімаємо каструлю з вогню і продовжуємо заважати мед, поки він не почне остигати і загусати. Коли мед майже охолоне, його знову потрібно нагріти і остудити, так повторюємо два рази, тобто всього ми нагріваємо і охолоджуємо мед тричі. Після цієї процедури ми вчетверте ставимо каструльку на вогонь, як тільки мед трохи підтане, знімаємо його з вогню і викладаємо в каструльку подрібнені горіхи, гарненько все перемішуємо. Тепер змочуємо велику обробну дошку водою і викладаємо на неї отриману масу, швиденько розгортаємо її змоченою качалкою, поки мед не застиг. У результаті у нас повинен вийти пласт шириною близько 1 см. Мокрим ножем розрізаємо пласт на невеликі ромбики і викладаємо козинаки на тарілку. Ось і готово наше частування, до речі, воно досить довго зберігається. Приємного вам апетиту! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Козинаки з волоських горіхів raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Козинаки з волоських горіхів на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 197