Салат з капусти з оцтомЧас приготування: 30 хв Кожен з нас знає смак салату з капусти з оцтом - його всюди подають як гарнір до різних страв. Але не всі знають, як зробити смачний капустяний салат. Розповідаю і показую. Опис приготування: Салат з капусти з оцтом був чи не найпопулярнішим в радянських їдалень, дуже часто його можна побачити у вітчизняному общепите і сьогодні. Однак приготувати аналогічний капустяний салат з оцтом в домашніх умовах вдається не всім, оскільки в приготуванні цього салату є деякі хитрощі. Якщо зробити все правильно - капуста вийде м'якою, ніжною і з невеликим присмаком оцту. Салат, до речі, хороший для діабетиків - в капусті адже вуглеводів як кіт наплакав. Удачі! Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Салат з капусти з оцтом Капусту дрібно шаткуємо. Кладемо капусту в тазик і заливаємо окропом. Накриваємо кришкою і залишаємо в окропі на 20 хвилин. Відкидаємо капусту на друшляк, даємо воді стекти. Капусту кладемо в салатницю. У капусту наливаємо рослинне масло і оцет, гарненько перемішуємо. За смаком додаємо сіль і цукор, ще раз гарненько перемішуємо і даємо настоятися як мінімум 10-15 хвилин - капусті потрібно просочитися оцтом. Потім салат можна подавати до столу. Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Салат з капусти з оцтом гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Салат з капусти з оцтом - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 67