Салат з гарбузаЧас приготування: 20 хв Рецепт солодкого салату з гарбуза, яблук і моркви, який ідеально підійде для легкого сніданку Опис приготування: Гарбуз очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і видаляємо насіння. Морква також очищаємо від шкірки. З лимона зрізаємо цедру і шаткуємо її соломкою. Сік віджимають в окрему мисочку. Мед з'єднуємо з лимонним соком і добре перемішуємо. Гарбуз, яблука та моркву нарізаємо тонкою соломкою, додаємо лимонну цедру, лимонний сік з медом і добре перемішуємо. При подачі на стіл салат укладаємо гіркою в салатницю і посипаємо меленими волоськими горіхами. Оформляємо за бажанням гілочками петрушки і гуртком лимона. Призначення: На сніданок/На святковий стіл/Хеллоуїн Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Салати Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Салат з гарбуза в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Салат з гарбуза. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 184