Східна гарбузова солодкість![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Легкий і шалено смачний східний десерт з гарбуза. Опис приготування: Очищаємо гарбуз від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими скибочками, що мають товщину 2-3 см. Кладемо шматочки гарбуза на дно каструлі і заливаємо невеликим шаром води (щоб вода тільки злегка покривала гарбуз). Додаємо цукор - приблизно 100гр цукру на 6 невеликих шматочків гарбуза, кількість цукру можна варіювати залежно від смаку. Варимо гарбуз на повільному вогні 20-30 хвилин до м'якого стану. Важливо стежити, щоб гарбуз не розварилася і не перетворилася на пюре. Подрібнюємо волоські горіхи. Коли гарбуз зварилася, охолоджуємо її і посипаємо подрібненим волоським горіхом і відправляємо в холодильник на хвилин 20. Подаємо десерт з кулькою морозива або зі збитими вершками або з каймаком (вершками з топленого молока). Приємного апетиту! Призначення: На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Десерти Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Східна гарбузова солодкість raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Східна гарбузова солодкість можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 66