Часникова пастаЧас приготування: 20 хв Простий рецепт часниковою пасти потрібен кожній господині. І соус, і ліки! Класичний рецепт часниковою пасти - завжди у мене під рукою. Я його використовую як для гарячих, так і для холодних страв. Опис приготування: Рецепт часниковою пасти: 1. Часник очистіть. Зубчики пропустіть через прес або смолите в комбайні. 2. Отриману масу змішайте з сіллю. Треба, щоб сіль розчинилася. 3. Потім, помішуючи, повільно вводите воду, лимонний сік, півчашки масла до утворення емульсії. Залишилося масло вводите повільно і не забувайте заважати. 4. Помістіть пасту на ніч у холодильник, щоб смаки перемішалися. От і все, паста готова! Із зазначеної кількості виходить приблизно 500 г часникової пасти. Зберігайте в закритих контейнерах або банці в холодильнику. Паста зберігається в холодильнику більше чотирьох тижнів. Безумовно, якщо ви її не з'їсте раніше. Використовувати часникову пасту можна скрізь - для приготування бутербродів, соусу для піци, при випічці м'яса і як самостійного соусу до холодних і гарячих закусок. Я часто додаю часникову пасту в суп або гасіння. Взагалі, це - універсальна паста і зручна вона тим, що протягом тривалого часу є під рукою. Не треба чистити, тиснути часник знову і знову. Мій чоловік каже, що класичний рецепт часниковою пасти прийшов до нас з Вірменії. Що ж, спасибі вірменам за чудовий рецепт! До речі, за бажанням, в пасту (і якщо збираєтеся швидко використовувати) можна додати зелень. Смачного! Будьте здорові і смачно харчуйтеся! Основний інгредієнт: Овочі/Часник Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Візьміть собі на замітку як приготувати Часникова паста. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Часникова паста в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 213