Турецький часниковий соусЧас приготування: 20 хв Турецький часниковий соус - дуже оригінальний, він стане в нагоді в самих різних випадках. Обов'язково зробіть його про запас і тримайте в холодильнику. Він досить пишний і ароматний і виглядає досить непогано! Опис приготування: Турецький часниковий соус потрібно обов'язково правильно приготувати. Спочатку сік з часником і сіллю довести до однорідності, а потім частинами додавати масло короткими чергами. Соус повинен придбати шовковисту структуру, вершковий колір і загуснути! Використовуйте соус по своєму смаку. Це може бути компонент підготовлюваного блюда і приправа до вже готового! Використовуйте турецька часниковий соус, наприклад, в лаваш з овочами і м'ясом. Успіхів і приємного апетиту! Блюдо: Соуси Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Турецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Турецький часниковий соус Підготувати продукти. Часник почистити, видавити сік з лимона. У блендер додайте часник, сіль, сік лимона і подрібніть в гладку масу. Потім додайте олію порціями. Соус виходить пишним. За цим рецептом приготувати Турецький часниковий соус дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Турецький часниковий соус просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 75