Томатно-сметанний соусЧас приготування: 20 хв Цей універсальний і простий рецепт томатно-сметанному соусі знадобиться кожній господині, - урізноманітнити гарнір або підкреслити смак м'яса з ним вдається легко! Проявіть оригінальність, вам сподобається! Опис приготування: Бачите, рецепт приготування томатно-сметанному соусі простіше простого, - так чому б і не урізноманітнити свій звичайний вечерю, обід або сніданок? Адже такий томатно-сметанний соус в домашніх умовах готується швидко, а смак у нього дуже ніжний. Завдяки цьому його можна подавати і до м'яса, і до риби, але найбільше особисто я люблю його подавати до курочку - неймовірне поєднання, ви тільки спробуйте! А ось моя подруга, наприклад, такий соус готує виключно до пельменів, - теж, каже, приголомшливе додаток! Так що навіть не сумнівайтеся, а готуйте, адже тепер ви теж знаєте, як зробити томатно-сметанний соус! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сметана Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Томатно-сметанний соус 1. Цибулю миємо, чистимо, і дрібно нарізаємо. 2. На сковороді розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю. 3. Коли цибуля стане м'яким - додаємо томатну пасту, і, постійно помішуючи, обсмажити кілька хвилин. Розбавляємо невеликою кількістю кип'яченої води. 4. В окремій мисці змішуємо сметану з вибраними вами спеціями і зеленню за смаком. 5. Коли суміш в сковороді буде готовою, - знімаємо з вогню, і змішуємо зі сметаною сумішшю. Остужаем і подаємо! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Томатно-сметанний соус. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Томатно-сметанний соус у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 42