Юшка з горбушіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо ви думаєте, що з хвоста, голови і плавців горбуші неможливо приготувати гідної юшки, то поспішаю вас запевнити в зворотному. Отже, юшка з горбуші - покроковий рецепт з фото. Опис приготування: За даним рецептом вуха з горбуші виходить неймовірно смачну і апетитною. Думаю, така вуха приречена на успіх, вона обов'язково сподобається домашнім! :) Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша Блюдо: Супи/Юшка Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Юшка з горбуші Підготуємо необхідні інгредієнти, а саме: частини рибки, цибуля, зелень, лавровий лист, горошок і перець. Всі ці інгредієнти закладемо в каструлю, заллємо холодною водою і відправимо на піч. Спочатку доводимо юшку до кипіння, потім зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ще близько 20 хвилин. Потім все проціджуємо. В цей же час нарізаємо моркву і картоплю. Нарізаємо так, як більше подобається. І відправляємо в бульйон, доводимо до кипіння. У цей момент перебираємо рибу і повертаємо в каструлю м'ясо. Додаємо лавровий лист, солимо, перчимо. Як тільки овочі будуть готові, знімаємо суп з вогню, розливаємо по тарілочках, додаємо нарізану зелень і подаємо до столу. Смачного! Юшка з горбуші - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Юшка з горбуші в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 79